یک سناتور دموکرات لغو یادداشت امنیت ملی-۲۰ (NSM-۲۰) توسط ترامپ را «شرم‌آور» خواند. 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - کریس ون هولن، سناتور آمریکایی، تصمیم دونالد ترامپ برای لغو دستوری که در دوران جو بایدن تصویب شده بود را محکوم کرد. این دستور الزام می‌کرد که دولت آمریکا موارد احتمالی نقض قوانین بین‌المللی توسط متحدان، از جمله اسرائیل، در استفاده از سلاح‌های تأمین‌شده توسط آمریکا را گزارش دهد. 

این اظهارات پس از آن مطرح شد که واشنگتن پست و خبرگزاری رویترز درباره این تصمیم گزارش دادند. با این حال، کاخ سفید هنوز به طور عمومی این تصمیم را اعلام نکرده است. 

ون هولن، از حزب دموکرات، لغو یادداشت امنیت ملی-۲۰ (NSM-۲۰) توسط ترامپ را «شرم‌آور» خواند. 

او در بیانیه‌ای گفت: «این تصمیم به امنیت ملی ما، حقوق بشر جهانی و جایگاه ما در جهان آسیب می‌زند. این اقدام همچنین حق مالیات‌دهندگان آمریکایی را برای اطمینان از اینکه استفاده از دلارهایشان با قوانین و منافع ملی ما همسو است، تضعیف می‌کند. این یک نمونه دیگر از بی‌تفاوتی آشکار ترامپ به ارزش‌های آمریکایی است. این تصمیم با شعار «اول آمریکا» هماهنگ نیست، بلکه «آمریکا در حال عقب‌نشینی» است.» 

یادداشت امنیت ملی-۲۰ در فوریه ۲۰۲۴ توسط جو بایدن امضا شد، در حالی که انتقاد‌هایی درباره استفاده اسرائیل از بمب‌های آمریکایی در جنگ غزه مطرح بود. این یادداشت الزام می‌کرد که دولت آمریکا گزارش‌هایی را برای کنگره درباره استفاده سایر کشور‌ها از سلاح‌های آمریکایی تهیه کند. در ماه مه ۲۰۲۴، در گزارشی که بر اساس این یادداشت تهیه شد، دولت بایدن اعلام کرد که اسرائیل ممکن است قوانین بشردوستانه بین‌المللی را نقض کرده باشد، اما مقامات آمریکایی به دلیل هرج‌ومرج جنگ نتوانستند موارد خاصی از نقض قوانین که به غیرنظامیان آسیب رسانده باشد را شناسایی کنند. 

دولت ترامپ در ماه‌های آینده موظف می‌شد تا ارزیابی خود از عملکرد اسرائیل را به کنگره گزارش دهد.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار